Senarai Kursus
Memaparkan 1-3 daripada 3 items.
# | Nama Kursus | Jumlah Hari Bekerja | Penerangan Kursus |
---|---|---|---|
1 | SLDN PLUS PROGRAM MODULAR PEMBUATAN DAN PENYEDIAAN MAKANAN (HT-012-2:2012) CU1, CU2, CU3, CU4, CU5 | 100 | Kursus ini adalah kursus yang menggunakan peruntukan SDLN Plus dan menawarkan Penyata Pencapaian bagi bidang Pembuatan dan Penyediaan Makanan (HT-012-2:2012) CU1-Hygiene, Kitchen, Safety and Food handling, CU2-Cooking Technique, CU3-Stock, Soup And Hot Sauce Production, CU04-Main Course Production, CU05-Rice And Farinaceous Production |
2 | SLDN PLUS PROGRAM MODULAR PEMBUATAN DAN PENYEDIAAN MAKANAN (HT-012-2:2012) CU1, CU2, CU3, CU4, CU5 [HT-012-2:2012] | 100 | Kursus ini adalah kursus yang menggunakan peruntukan SDLN Plus dan menawarkan Penyata Pencapaian PROGRAM MODULAR PEMBUATAN DAN PENYEDIAAN MAKANAN (HT-012-2:2012) CU1, CU2, CU3, CU4, CU5 [HT-012-2:2012] |
3 | SLDN PLUS PROGRAM MODULAR PEMBUATAN DAN PENYEDIAAN MAKANAN CU HT-012-2:2012-C01, HT-012-2:2012-C02, HT-012-2:2012-C03, HT-012-2:2012-C04, HT-012-2:2012-C05, HT-012-2:2012-E01 | 80 | SLDN PLUS PROGRAM MODULAR PENYEDIAAN & PEMBUATAN MAKANAN (HT-012-2:2012) CU1,HYGIENE, KITCHEN SAFETY AND FOOD HANDLING, CU2 COOKING TECHNIQUE, CU3 STOCK, SOUPS AND HOT SAUCE PRODUCTION, CU4 MAIN COURSE PRODUCTION, CU5 RICE AND FARINACEOUS PRODUCTION , E01 BASIC KITCHEN EQUIPMENT MAINTENANCE |