Competency Profile Chart (CPC)
Nama NOSS : Operasi Pemprosesan Produk Perikanan
Kod NOSS : C102-001-3:2019
Tahap : 3
Memaparkan 1-10 daripada 10 items.
Bil | Competency | Tajuk Competency Unit (CU) | Lihat Terperinci |
---|---|---|---|
1 | Core | PENYEDIAAN IKAN SEJUK BEKU | Job Description (JD) |
2 | Core | PENYEDIAAN FILLET | Job Description (JD) |
3 | Core | PENGAWETAN PRODUK PERIKANAN (KERING) | Job Description (JD) |
4 | Core | PENGAWETAN PRODUK PERIKANAN (BASAH) | Job Description (JD) |
5 | Core | PENYEDIAAN OTOSHIMI | Job Description (JD) |
6 | Core | PENYEDIAAN SURIMI | Job Description (JD) |
7 | Core | PENYEDIAAN PRODUK BERASASKAN OTOSHIMI | Job Description (JD) |
8 | Core | PENYEDIAAN PRODUK BERASASKAN SURIMI | Job Description (JD) |
9 | Core | KAWALAN KUALITI PEMPROSESAN PRODUK PERIKANAN | Job Description (JD) |
10 | Core | PENYELIAAN PEMPROSESAN PRODUK PERIKANAN | Job Description (JD) |